Campionii s-au distrat până dimineaţă la petrecerea de aseară.
Fotbaliştii lui Laurenţiu Reghecampf şi famiile lor nu au chefuit pe stomacul gol la Militari Residence Ballroom.
Au avut un meniu de cicni stele, de care s-au ocupat 3o de bucătari. Iată ce delicatese au avut la masă noii campioni ai României.
Aperitiv
Mini cupă cu salată marocană
Canape-uri cu piept de raţă afumat în casă şi brânză de capră
Salată de avocado cu creveţi
Canape-uri cu cremă de hrean şi somon afumat
Mozzarella ciliegine cu sos pesto
Drob de pasăre cu cinci feluri de piper
Galantină de pasăre
Fel principal
File mignon cu nuci şi sos de cimbrisor
Piept de pui cu parmesan
Sote stroganoff
Cartofi aromaţi
Risotto cu legume şi parmesan
Salate
Salată asortată din legume proaspete
Salată de varză alba
Salată asortată de murături
Mixt de frunze verzi cu roşii chery
Tortul campionilor avut 24 de kilograme şi a fost făcut din spumă de ciocolată veritabilă albă şi neagră, cu vişine.
Campionii au fost serviţi de 15 ospătari iar la meniul lor au lucrat 30 de bucatări.
Organizatorii de la Militari Residence Ballroom le-a luminat steliştilor clădirea roş-albastru special pentru această petrecere şi le-au colorat şampania în culorile tradiţionale ale clubului.
Aranjamentul sălii a fost unul luxos
Şi lista de băuturi a fost extrem de bogată
De partea muzicală s-au ocupat Elena Gheorghe, Taraful lui Cleante, Vali Vijelie şi bineînţeles manelistul Piţi Talent
Clădirea în formă de OZN a fost luminată în culorile roşu şi albastru