E drept, există și masochiști pe lumea asta, care abia așteaptă să fie porcăiți de Sorin, Florin și Cătălin, cei trei bucătari-șefi de la MasterChef, în schimbul dezvăluirii marelui secret al artei gătitului, și anume aranjarea a trei boabe de mazăre pe farfurie, astfel încât să pară un festin. Asta ne învață și guvernul, așa că vă propun ceva puțin mai greu, în cazul în care vă solicită imaginația și papilele gustative în exces, cum ar fi umplerea unei gâște și trimiterea ei într-o zonă caldă, aceea a cuptorului. (pauză de înghițit saliva). Fetele care beau doar apă plată cu lămâie nu trebuie să se îndepărteze de acest blog al bucătăreselor vesele, care – fie vorba între noi – nu sunt atât de bucuroase pe cât m-am așteptat, pentru simplul motiv că pot încropi niște aperitive și deserturi ușoare numai bune de răsfățat stomacul și păstrat silueta. Bon appetit!
E drept, există și masochiști pe lumea asta, care abia așteaptă să fie porcăiți de Sorin, Florin și Cătălin, cei trei bucătari-șefi de la MasterChef, în schimbul dezvăluirii marelui secret al artei gătitului, și anume aranjarea a trei boabe de mazăre pe farfurie, astfel încât să pară un festin. Asta ne învață și guvernul, așa că vă propun ceva puțin mai greu, în cazul în care vă solicită imaginația și papilele gustative în exces, cum ar fi umplerea unei gâște și trimiterea ei într-o zonă caldă, aceea a cuptorului. (pauză de înghițit saliva). Fetele care beau doar apă plată cu lămâie nu trebuie să se îndepărteze de acest blog al bucătăreselor vesele, care – fie vorba între noi – nu sunt atât de bucuroase pe cât m-am așteptat, pentru simplul motiv că pot încropi niște aperitive și deserturi ușoare numai bune de răsfățat stomacul și păstrat silueta. Bon appetit!