Soia este bogată în proteine - 40% (în timp ce carnea are doar 15-25 %), glucide (10-15%), minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, sulf), vitamine (A, B1, B2, D, E, F), lecitină (ca şi cea din gălbenuşul de ou), ceruri, răşini şi celuloză. "Uleiul de soia conţine acid arahidonic ce reduce colesterolul şi ameliorează ulcerul", potrivit site-ului www.uleiuri-naturale.ro.
Soia este bogată în proteine - 40% (în timp ce carnea are doar 15-25 %), glucide (10-15%), minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, sulf), vitamine (A, B1, B2, D, E, F), lecitină (ca şi cea din gălbenuşul de ou), ceruri, răşini şi celuloză. "Uleiul de soia conţine acid arahidonic ce reduce colesterolul şi ameliorează ulcerul", potrivit site-ului www.uleiuri-naturale.ro.