In urma divortului, Gabi Cristea s-a hotarat sa slabeasca, si a reusit deja sa fie cu 16 kilograme mai slaba. A dat aceste kilograme jos intr-un timp record, insa nu se infometeaza, ci mananca de 5 ori pe zi. Nutritionistul Vera Daghie o ajuta pe vedeta in lupta cu kilogramele.
Dimineata Gabi Cristea mananca un iaurt natural degresat cu nuci, seminte de in sau dovleac si fulgi de ovaz. “Mananc putin si des. Fructele le pot consuma dimineata si pe stomacul gol. Nu vreau insa sa mai vad ananas. M-am saturat de el. Am mancat foarte mult!“, a spus Gabriela.
Pranzul consta intr-o salata cu carne sau branzeturi “Nu imi permit sa mananc numai la restaurant, asa ca ma opresc la supermarket si imi cumpar cele necesare, ca sa-mi fac o salata la birou. Nu e nicio rusine sa faci acest lucru, mai ales daca te intereseaza sanatatea ta. Tocanita mai mananc si gatesc si eu unele sosuri, dar sa nu curga grasimea din ele”, a explicat Gabi Cristea.
Gustarea de dupa amiaza e preferata vedetei “Aici am prajituri. Mi le fac singura, cu creme sau cu fructe. Pot sa mananc dulciuri de trei ori in doua saptamani. Am voie si ciocolata, dar neagra”. La cina prefera legumele la gratar si peste sau piept de curcan.
In urma divortului, Gabi Cristea s-a hotarat sa slabeasca, si a reusit deja sa fie cu 16 kilograme mai slaba. A dat aceste kilograme jos intr-un timp record, insa nu se infometeaza, ci mananca de 5 ori pe zi. Nutritionistul Vera Daghie o ajuta pe vedeta in lupta cu kilogramele.
Dimineata Gabi Cristea mananca un iaurt natural degresat cu nuci, seminte de in sau dovleac si fulgi de ovaz. “Mananc putin si des. Fructele le pot consuma dimineata si pe stomacul gol. Nu vreau insa sa mai vad ananas. M-am saturat de el. Am mancat foarte mult!“, a spus Gabriela.
Pranzul consta intr-o salata cu carne sau branzeturi “Nu imi permit sa mananc numai la restaurant