În Cluj-Napoca, zona Iris, o clădire de 2.600 de metri pătraţi poate fi achiziţionată cu 2,38 de milioane de euro. Imobilul a fost construit în anul 2006, pe structura parter şi un etaj, şi beneficiază de 50-60 de locuri de parcare. Preţul de închiriere se ridică la 20.000 de euro pe lună, se arată într-un clasament Imobiliare.ro al celor mai scumpe imobile office scoase la vânzare în Capitală, dar şi în oraşele secundare.
În apropiere de Piaţa 1 Mai, o proprietate de 1.700 de metri pătraţi are un preţ cerut de aproximativ 1,73 de milioane de euro. Imobilul a fost renovat integral în urmă cu patru ani şi este compartimentat ca open space pe fiecare nivel (parter şi două etaje). În curtea clădirii sunt disponibile 60 de locuri de parcare.
În Bucureşti, primul loc în top este ocupat de o clădire de birouri situată în zona Ghencea, ce are un preţ cerut de 12,58 de milioane de euro. Imobilul are o suprafaţă utilă închiriabilă de aproape 11.000 de metri pătraţi, distribuită pe parter şi şapte etaje; acestora li se adaugă două nivele de parcare subterană, cu o capacitate de 100 de locuri, ce ocupă o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Tariful de închiriere practicat pentru această proprietate este de 9 euro pe metru pătrat pe lună, la care se adaugă şi cheltuielile cu serviciile de întreţinere, în valoare de încă 3 euro pe metru pătrat pe lună.
Cea mai scumpă clădire de birouri din Braşov listată pe SpatiiComerciale.ro este situată în zona de sud-est a oraşului. Este vorba despre o clădire de 4.200 de metri pătraţi care are un preţ cerut de 5 milioane de euro. Imobilul este structurat pe cinci nivele (parter şi patru etaje) şi are un tarif de închiriere de 9 euro pe metru pătrat pe lună.
În Timişoara, zona Simion Bărnuţiu, un imobil office de 2.800 de metri pătraţi are un preţ cerut de 1,8 milioane de euro. Clădirea a fost construită î