Bucatarul britanic Andy Bates a ales cele mai fine ingrediente pentru a obtine cel mai scump kebab din lume. Totusi, la pretul de aproape 850 de euro, el risca sa ramana fara cumparator.
Pentru a obtine regele kebaburilor, bucatarul s-a folosit de carne de la un miel de lapte din Pirinei, cei mai buni ardei grasi, branza feta imbatranita din Grecia, ulei de masline din Spania, cartofi din Franta si cate si mai cate. Lipia e si ea speciala, fiind impregnata de sofran.
Sosul de chili contine si menta si chiar sampanie din cea mai scumpa, fara ca lista ingredientelor sa se termine aici, dupa cum relateaza Daily Mail.
E drept ca, adunand fiecare ingredient in parte, pretul este cel corect, chiar daca fabulos de mare. Ce a facut bucatarul a fost sa desfaca un kebab clasic si sa inlocuiasca fiecare dintre ingredientele comune cu unele cu totul speciale si, bineinteles, scumpe. Rezultatul: o gustare perfecta pentru un bogatas care se intoarce noaptea din oras, dupa cum a declarat chiar bucatarul.
Bucatarul britanic Andy Bates a ales cele mai fine ingrediente pentru a obtine cel mai scump kebab din lume. Totusi, la pretul de aproape 850 de euro, el risca sa ramana fara cumparator.
Pentru a obtine regele kebaburilor, bucatarul s-a folosit de carne de la un miel de lapte din Pirinei, cei mai buni ardei grasi, branza feta imbatranita din Grecia, ulei de masline din Spania, cartofi din Franta si cate si mai cate. Lipia e si ea speciala, fiind impregnata de sofran.
Sosul de chili contine si menta si chiar sampanie din cea mai scumpa, fara ca lista ingredientelor sa se termine aici, dupa cum relateaza Daily Mail.
E drept ca, adunand fiecare ingredient in parte, pretul este cel corect, chiar daca fabulos de mare. Ce a facut bucatarul a fost sa desfaca un kebab clasic si sa inlocuia