Ingrediente: 6-7 cartofi mai mari, sare, piper, boia dulce, 150g caşcaval, 1 lingură unt, pătrunjel verde.
Mod de preparare: Curăţăm cartofii şi îi tăiem cuburi mari, îi punem într.o oală la fiert, cu un pic de sare, 15-20 de minute. După ce au fieret îi scurgem de apă, îi punem în tavă, condimentăm cu sare, piper, boia de ardei dulce. Peste cartofi punem cubulete mici de unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.
Cand sunt gata îi scoatem din cuptor, îi asezam pe un platou si îi presărăm cu patrunjel verde. Ii servim simpli sau pot fi si garnitura la o bucatica de carne.
Pofta buna!
rocsyinbucatarie.
Ingrediente: 6-7 cartofi mai mari, sare, piper, boia dulce, 150g caşcaval, 1 lingură unt, pătrunjel verde.
Mod de preparare: Curăţăm cartofii şi îi tăiem cuburi mari, îi punem într.o oală la fiert, cu un pic de sare, 15-20 de minute. După ce au fieret îi scurgem de apă, îi punem în tavă, condimentăm cu sare, piper, boia de ardei dulce. Peste cartofi punem cubulete mici de unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il presaram peste cartofi.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita tot cam 15-20 de minute.
Cand sunt gata îi scoatem din cuptor, îi asezam pe un platou si îi presărăm cu patrunjel verde. Ii servim simpli sau pot fi si garnitura la o bucatica de carne.
Pofta buna!
rocsyinbucatarie.