Câştigătoarea marelui premiu al concursului culinar MasterChef îi va încânta, în curând, şi pe buzoieni cu preparatele sale. Aida Parascan îşi va deschide un restaurant în Buzău. Pentru antrenament, în acest weekend, Aida a coordonat o nuntă organizată tot în Buzău. Potrivit cancan.ro, câştigătoarea ultimului sezon “MasterChef” a coordonat, în acest weekend, primul ei eveniment culinar. A fost vorba despre o nuntă în Buzău, la care au fost invitate 140 de persoane. “Visul meu devenit realitate! Mulţumesc tuturor celor care au crezut şi cred în mine în continuare! Primul meu eveniment în domeniul culinar. O nuntă de 140 de persoane pentru un început extraordinar”, a scris Aida pe Facebook, citată de cancan.ro. Cât despre planurile de viitor, se pare că Aida va petrece toată vara în Buzău, unde pregăteşte deschiderea noului restaurant.
”E un proiect foarte frumos, eu mă ocup de proiectarea bucătăriei, instruirea personalului din bucătărie şi conceperea unui meniu”, a spus Aida. În plus, Aida este dorită de numeroase restaurante, ea a având nenumărate propuneri de a colabora în toată ţara. ”E cea mai mare realizare a mea pe plan profesional. E o onoare că am avut posibilitatea să fiu acolo, alături de profesionişti şi să îmi demonstrez atât mie, cât şi celorlaţi că o femeie poate mult. Deocamdată am decis să stau în România pe toată perioada verii. Vreau să studiez mai mult, dar să fac şi practica. Mi-ar plăcea să fac un turneu culinar prin ţară, sunt convinsă că voi reuşi”, mai spune Aida.
De altfel, ea nu este singura concurentă de la MasterChef care şi-a transformat pasiunea într-un stil de viaţă. După cum se cunoaşte, Aida şi Alex Hora au primit şi câte un curs la Academia Barilla din Italia, unde vor pleca în curând. Aida s-a apucat de gătit pe la 14-15 ani, din necesitate. Părinţii ei lucrau şi avea doi fraţi mai mici cărora trebuia să