Un aperitiv rapid, uşor de preparat, făra multă bătaie de cap. Merită să îl incercaţi!
Ingrediente:
1 pachet de foietaj
200g brânză proaspată puţin sărată
2 ouă
1 legătură mărar
Mod de preparare:
Se amestecă brânză cu ouăle şi mărarul tocat.
Se întinde această compoziţie pe toată suprafaţa foietajului şi se rulează.
Se taie ruloul în felii groase, de 2 cm.
Melcii astfel rezultaţi se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coc la o temperatură de 180 de grade până devin aurii.
Se pot servi simplii sau garnisiţi cu smîntână şi sunt foarte gustoşi ataât calzi cât şi reci
Un aperitiv rapid, uşor de preparat, făra multă bătaie de cap. Merită să îl incercaţi!
Ingrediente:
1 pachet de foietaj
200g brânză proaspată puţin sărată
2 ouă
1 legătură mărar
Mod de preparare:
Se amestecă brânză cu ouăle şi mărarul tocat.
Se întinde această compoziţie pe toată suprafaţa foietajului şi se rulează.
Se taie ruloul în felii groase, de 2 cm.
Melcii astfel rezultaţi se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coc la o temperatură de 180 de grade până devin aurii.
Se pot servi simplii sau garnisiţi cu smîntână şi sunt foarte gustoşi ataât calzi cât şi reci