Astăzi vă sugerăm un antreu elen, pâinicile Tyropsomo, în care ingredientul de bază este celebra brânză Feta. Iată cât de uşor se prepară!
Ingrediente
500 g făină
175 ml lapte
175 ml apă
300 g brânză Feta
15 g drojdie
1 lingură zahăr
1 linguriţă rasă de sare
5 linguri ulei de măsline
1 lingură oregano
Preparare
Într-un castron, torni apă călduţă şi dizolvi drojdia. Adaugi zahărul şi o lingură de făină. Laşi să crească 10-15 minute într-un loc cald. Cerni făina într-un vas mai mare, adaugi oregano, sarea, maiaua, uleiul de măsline şi laptele călduţ.
Frămânţi aluatul şi-l laşi să crească 25 de minute într-un loc cald. Între timp, fărâmiţezi brânza Feta într-un castron şi presari puţin oregano. - See more at: http://clickpoftabuna.ro/meniul-zilei/painici-tyropsomo/index.html#sthash.PiLlsc0b.dpuf
Ingrediente
500 g făină
175 ml lapte
175 ml apă
300 g brânză Feta
15 g drojdie
1 lingură zahăr
1 linguriţă rasă de sare
5 linguri ulei de măsline
1 lingură oregano
Preparare
Într-un castron, torni apă călduţă şi dizolvi drojdia. Adaugi zahărul şi o lingură de făină. Laşi să crească 10-15 minute într-un loc cald. Cerni făina într-un vas mai mare, adaugi oregano, sarea, maiaua, uleiul de măsline şi laptele călduţ.
Frămânţi aluatul şi-l laşi să crească 25 de minute într-un loc cald. Între timp, fărâmiţezi brânza Feta într-un castron şi presari puţin oregano. - See more at: http://clickpoftabuna.ro/meniul-zilei/painici-tyropsomo/index.html#sthash.PiLlsc0b.dpuf
Ingrediente
500 g făină
175 ml lapte
175 ml apă
300 g brânză Feta
15 g drojdie
1 lingură zahăr
1 linguriţă rasă de sare
5 linguri ulei de măsline
1 lingură oregano
Preparare
Într-un castron, torni apă c