Una dintre cele mai apreciate salate, simplă şi gustoasă, răcoroasă şi hrănitoare.
Ingrediente:
3-4 roşii,
1 castravete,
o ceapă roşie,
200 gr brânză feta,
un pumn de măsline frumoase,
1 linguriţă oregano,
2 linguri ulei de măsline,
un praf de piper proaspăt măcinat.
Mod de preparare:
Se spală roşiile şi castravetele. Se curăţă, apoi se taie cuburi.
Într-un bol mare, eventual pe câteva frunze de salată tăiate, se pun roşiile şi castravetele. âPe patul de legume se sfărâmă brânza în bucăţi potrivite.
Se împrăştie măslinele peste salată, se adaugă ceapa roşie tăiată rondele.
Se adaugă uleiul de măsline. Se pudrează salata cu oregano şi piper.
Salata se serveşte rece, cu pâine prăjită.
Una dintre cele mai apreciate salate, simplă şi gustoasă, răcoroasă şi hrănitoare.
Ingrediente:
3-4 roşii,
1 castravete,
o ceapă roşie,
200 gr brânză feta,
un pumn de măsline frumoase,
1 linguriţă oregano,
2 linguri ulei de măsline,
un praf de piper proaspăt măcinat.
Mod de preparare:
Se spală roşiile şi castravetele. Se curăţă, apoi se taie cuburi.
Într-un bol mare, eventual pe câteva frunze de salată tăiate, se pun roşiile şi castravetele. âPe patul de legume se sfărâmă brânza în bucăţi potrivite.
Se împrăştie măslinele peste salată, se adaugă ceapa roşie tăiată rondele.
Se adaugă uleiul de măsline. Se pudrează salata cu oregano şi piper.
Salata se serveşte rece, cu pâine prăjită.