Galleria Arad a organizat în premieră un eveniment inedit care a adunat la o laolaltă vânătorii din judeţul Arad. Mai exact, aceştia au participat la Dineul Vânătoresc organizat într-o atmosferă africană.
Astfel, cei de la Galleria Arad au făcut în aşa fel, încât nu doar mâncarea să fie cu specific african, ci şi atmosfera. Localul din interiorul mall-ului în care a avut loc evenimentul a fost decorat cu motive din Africa, iar pe parcursul întregii seri a răsunat muzica specifică continentului.
Primul fel de mâncare servit invitaţiilor a constat din patru specialităţi. Este vorba despre kebab din carne de crocodil cu frunze de spanac, orez, ceapă, verde, mărar şi usturoi, dressing din iaurt cu ceapă roşie; carne de cangur cu legume pregătite la cuptor, legume prăjite şi sos de brânză cu parmezan cu verdeţuri; carne de zebră marinată în ulei de măsline, cimbru şi vin roşu, pregătită la grătar, cartofi şi corcovi la cuptor, sos de piper verde cu boabe de muştar şi carne de struţ pregătită la cuptor cu alune, migdale şi arahide, dressing de vin alb, piureu de mazăre cu avocado şi sos de drânză gorgonzola.
Felul doi a constat din tocană de mistreţ şi cerb, cu mămăliguţă şi cartofi la cuptor. Între aceste feluri de mâncare, vânătorii au putut degusta vinul prezentat de către un somelier. La final, oaspeţii au fost serviţi cu un tort inedit, în care s-au regătit făcute din marţipan un leu, o girafă şi un crocodil. Mâncarea a fost pregătită de echipa renumitului bucătar Radu Zărnescu.
Printre vânătorii judeţului Arad s-a aflat şi Badea Ion, adică primarul Micurescu din Bata. Evenimentul a fost modernat de către Madiana Mican, PR Galleria Arad.
Mai puteţi citi: Festin la Balul Vânătorilor din Alba Iulia
Alba Iulia: Bucate specifice la Balul Vânătorilor