Ateliere de reparat şi decorat propria bicicletă, propuneri urbanistice pentru crearea unui Bucureşti mai prietenos cu pietonii, jazz pentru copii şi expoziţii de produse, de la bijuterii handmade şi mobilă din material reciclat până la "fetişuri de 1 leu", vor fi prezentate la Street Delivery.
Street Delivery, evenimentul care transformă spaţiul din jurul străzii Arthur Verona din Capitală în zonă pietonală, se desfăşoară între 14 şi 16 iunie şi adună artişti din domenii precum muzică, arte vizuale, arhitectură şi urbanism, film, dar şi organizaţii nonguvernamentale.
În cadrul atelierelor de teatru, vizitatorii pot participa la lecţii de dans clasic sau pot alege una sau mai multe activităţi pe care doresc să le facă - fetişul preferat pentru care sunt dispuşi să aloce un leu. De asemenea, la Street Delivery, cei care ajung pe Strada Imaginaţiei pot să ceară să li se ghicească viitorul in DEX sau pot semna o scrisoare colectivă către "Domnul Arthur Verona".
Şi pentru că zona pietonală se transformă şi într-un spaţiu de concerte, în perioada Street Delivery, cei curioşi pot asculta artişti precum Norzeatic + Live band, Chimie, Shadowbox, Subcarpaţi, Chimie, Silent Strike şi Kazi Ploae, dar şi "Jazz for kids".
În ceea ce priveşte artele vizuale de pe Arthur Verona, admiratorii Street Delivery pot vedea demonstraţii de sculptură în coajă de ou, un spectacol de umbre în fostul sediu Româniafilm şi pot afla mai multe despre proiectul de bandă desenată "Harap Alb continuă" şi proiectul de fotografie "Post-Industrial Stories", de Ioana Cîrlig şi Marin Raica.
La categoria "Arhitectură-urbanism", participanţii la Street Delivery pot admira piese de mobilier realizate din materiale "comuniste" reciclate şi pot afla şi cele mai noi planuri de reabilitare a unor spaţii esenţiale ale Capitalei, în cadrul proiectelor "Bucureşti-City Break" şi "M