Pregătirile pentru nunta lui Lucian Bute sunt pe ultima sută de metri. Evenimentul va avea loc, sâmbătă, la un complex de lux din Galați, iar meniul va cuprinde atât feluri de mâncare tradiționale, cât și preparate sofisticate din bucătăria internațională, precum brânzeturi italiene, fructe de mare sau carpaccio de vită. Sursa: monitoruldegalati.ro
1 /.
Lucian Bute a venit și ieri la complex pentru a se asigura că toate pregătirile merg bine. Cortul ce va găzdui cei 500 de invitați a fost deja ridicat pe terenul de tenis, scrie monitoruldegalati.ro. Bucătarul localului gălățean a dezvăluit care va fi meniul la nunta campionului.
„Vom merge şi pe bucătării tradiţionale, şi europene. La gustare vom aduce nişte brânzeturi italiene asociate cu ouă de prepeliţă, carpaccio de vită. La peşte vom merge cu peşte de Dunăre, plus un cocktail de fructe de mare și sparanghel. La felul al treilea am pregătit un turnedou rossini, iar la urmă va fi surpriza meniului tradiţional. Noi am încercat să punem de toate pentru toţi invitaţii. Nu ne-am decis încă la vinuri, dar le vom asocia bine”, a spus chef Dan Prodea, cel care se ocupă cu pregătirea meniului de nuntă. Și tortul de nuntă rămâne o surpriză.
Şi la Pechea, localitatea natală a lui Bute, se fac pregătiri. Cum strada unde se află casa lui Bute nu era asfaltată, edilii din Pechea au direcționat toţi banii pentru reabilitare acesteia.
„Ce să facem, am asfaltat strada spre el. Că atâta s-a putut. O să vină multe personalităţi. A fost până la el în poartă, că atâţia bănuţi am avut. Am avut 400.000 lei şi am băgat pentru modernizare în strada Muncii”, a declarat, pentru monitoruldegalati.ro, viceprimarul Gheorghe Þîru. Jurnaliștii mai scriu că peste tot în Pechea se vopsesc garduri, se lustruiesc şi se repară bănci.