În viitorul spital de copii nu încape aparatura medicală. Motivul este acela că noua clădire a fost concepută pentru birouri, nu pentru greutatea mare a aparatelor din spital.
Primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a declarat, recent, că există probleme cu recompartimentarea şi modul în care aparatura medicală va încăpea în viitorul sediu. Pentru că aparatura medicală necesară nu va putea să încapă în acest imobil, Primăria Ploieşti trebuie să construiască o nouă clădire, imediat lângă sediul fostului Petrom.
O sursă neoficială din interiorul OMV a dezvăluit pentru Telegrama de Prahova că, potrivit unei expertize realizate recent, fostul sediu Petrom, pe care Primăria Ploieşti vrea să-l transforme în spital de copii, nu suportă aparatură medicală decât la subsol şi parter.
Sediul a fost proiectat cu destinaţia de clădire de birouri, structura de rezistenţă nu ar avea cum să suporte greutatea aparaturii necesare.
Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a declarat, pentru sursa citată, că abia acum se fac studiile cu privire la structură şi recompartimentarea clădirii, însă va fi nevoie de construirea unei noi clădiri, imediat în spatele fostului sediu Petrom, în zona în care în prezent se află o parcare, pentru adăpostirea unei părţi din aparatura medicală necesară în spital.
Primăria Municipiului Ploieşti a primit sediul gratuit, cu titlu de donaţie, de la OMV Petrom, obligându-se să-i menţină destinaţia de spital de copii.
În viitorul spital de copii nu încape aparatura medicală. Motivul este acela că noua clădire a fost concepută pentru birouri, nu pentru greutatea mare a aparatelor din spital.
Primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a declarat, recent, că există probleme cu recompartimentarea şi modul în care aparatura medicală va încăpea în viitorul sediu. Pentru că aparatura medicală necesară n