Să nu credeți că tehnologia stă vreodată pe loc. Progrese se fac în fiecare zi și, ca să vedeți cam unde s-a ajuns într-un timp așa scurt, o să vă prezint o măcelărie situată în piața de la Nord a orașului Ploiești. Până acum, din măcelărie se putea cumpăra, în general, carne, de la tot felul de animale. Iată că tehnologia de care vă spuneam le permite aceastor măcelări să vândă lactate și chiar înghețată. În primul caz, sigur s-au decupat cu toporul ugere de la diverse animale, care se vând cu tot cu laptele din ele, pentru pasionații de produse naturale. Știți că sunt și oameni care preferă să mănânce direct de la producător, refuzând să ia tot felul de țepe, cu produse contrafăcute. Și ce e mai natural decât laptele dintr-un uger de vacă?
La cealaltă ofertă, situația e și mai surprinzătoare, pentru că s-a inventat aparatul care poate face înghețată din aripioare de pui sau din copănele, ca să luăm doar două exemple. Dar, dacă apreciați porcul, sigur puteți să cumpărați o înghețată de ceafă, cu aromă de vanilie. D’aia vă spuneam că tehnologia evoluează în fiecare zi.
Să nu credeți că tehnologia stă vreodată pe loc. Progrese se fac în fiecare zi și, ca să vedeți cam unde s-a ajuns într-un timp așa scurt, o să vă prezint o măcelărie situată în piața de la Nord a orașului Ploiești. Până acum, din măcelărie se putea cumpăra, în general, carne, de la tot felul de animale. Iată că tehnologia de care vă spuneam le permite aceastor măcelări să vândă lactate și chiar înghețată. În primul caz, sigur s-au decupat cu toporul ugere de la diverse animale, care se vând cu tot cu laptele din ele, pentru pasionații de produse naturale. Știți că sunt și oameni care preferă să mănânce direct de la producător, refuzând să ia tot felul de țepe, cu produse contrafăcute. Și ce e mai natural decât laptele dintr-un uger de vacă?
La cealaltă ofertă, situația e și m