Caisele proaspete si coapte sunt suculente si au un gust intre dulce si usor amar. Aceste fructe de vara se potrivesc in retete de deserturi, dar si langa fripturi sau in salate cu legume, astfel incat pot ocupa intreg meniul de la o masa.
Acum e momentul sa fii cu ochii pe tarabe ca sa gasesti caise parfumate si coapte. Sezonul lor nu dureaza prea multe luni pe an. Cumpara-le din belsug si adauga-le in retete savuroase.
Daca sunt perfect coapte trebuie consumate imediat pentru ca sunt niste fructe usor perisabile. Poti sa le tii la frigider pana la o saptamana, iar daca nu sunt coapte de tot, le poti pune intr-o punga de hartie pentru 1-2 zile si vor fi numai bune de mancat.
Integral pe foodstory.ro
Foto: retete-on-line.ro Tag-uri: retete, caise, sanatate
Caisele proaspete si coapte sunt suculente si au un gust intre dulce si usor amar. Aceste fructe de vara se potrivesc in retete de deserturi, dar si langa fripturi sau in salate cu legume, astfel incat pot ocupa intreg meniul de la o masa.
Acum e momentul sa fii cu ochii pe tarabe ca sa gasesti caise parfumate si coapte. Sezonul lor nu dureaza prea multe luni pe an. Cumpara-le din belsug si adauga-le in retete savuroase.
Daca sunt perfect coapte trebuie consumate imediat pentru ca sunt niste fructe usor perisabile. Poti sa le tii la frigider pana la o saptamana, iar daca nu sunt coapte de tot, le poti pune intr-o punga de hartie pentru 1-2 zile si vor fi numai bune de mancat.
Integral pe foodstory.ro
Foto: retete-on-line.ro Tag-uri: retete, caise, sanatate