La un an după inaugurarea celui mai mare cartier de locuinţe construit de la zero la Cluj, ansamblul Blajului, Timişului, Rodnei, locatarii voiau să îl bozete "Boculeţ" sau "Miluţ" în cinstei celui care le-au dat case. După cinci ani, oamenii sunt disperaţi şi cer să facă ordine pe listele de beneficiari.
Chiriaşii din cele 271 de apartamente din cartierul în care Emil Boc şi-a lansat candidatura pentru al doilea mandate de primar au venit cu jalba la primărie: lucrările la instalaţii au fost proaste şi acum s-au spart toate ţevile, există restanţieri la cheltuielile la bloc şi toată lumea riscă să rămână fără utilităţi. Problemele au fost delegate viceprimarului Anna Horvath care a promis că, în cel mai scurt timp, le va rezolva.
Vicepreşedintele Asociaţiei Chiriaşilor din Cartierul Oser (ansamblul Blajului, Timişului, Rodnei), Orosz Attila a reclamat, la începutul lunii, o serie de probleme grave cu care oamenii, care stau în locuinţele sociale din acest ansamblu ridicat de primăriei, se confruntă. "Avem restanţieri de doi ani de zile, conform contractului de închiriere, după patru luni de zile ar trebui aceşti oameni evacuaţi. Nu ştiu metodele, dumneavoastră le ştiţi probabil mai bine. O doamnă, spre exemplu, este restanţieră din mai 2011 de când nu şi-a plătit cheltuielile. Nu vrem să rămânem fără utilităţi. Pur şi simplu nu avem bani de unde să plătim utilităţile pentru unele scări", a atras atenţia Orosz.
Acesta a adăugat că probleme foarte mari sunt şi cu cu instalaţiile de apă aferente acestor blocuri de locuinţe sociale. "Sunt multe centrale unde au puşcat pur şi simplu conductele de apă. În casa scărilor gresia s-a desprins şi lumea nu ştie ce să facă. Noi facem solicitări la primărie. Firma care a executat lucrările, Transilvania Construcţii, nu mai vine să ne facă nimic. Unii chiriaşi din apartamente, cu toate că li s-a adus la