Companiile din domeniul alimentar vor ca oamenii sa se indragosteasca de produsele lor de la prima vedere, inca inainte de a le gusta, mai ales ca pana si americanii incep sa intoarca spatele mancarurilor care par foarte procesate. Asa ca au adoptat o strategie a “decorarii imperfecte”.
Angajatii de la Domino’s Pizza sunt instruiti sa nu se straduiasca prea tare pentru ca feliile de pizza sa arate simetric, preferandu-se ca acestea sa arate cat mai rustic si mai natural, scrie Huffington Post.
La McDonald’s, albusurile de ou folosite pentru sandwich-ul de la micul dejun (Egg White Delight McMuffin) au o forma mai neregulata, renuntandu-se la tiparul original, care era rotund.
Integral pe incont.ro
Foto: fanpop.com Tag-uri: fast-food, mancare, design
Companiile din domeniul alimentar vor ca oamenii sa se indragosteasca de produsele lor de la prima vedere, inca inainte de a le gusta, mai ales ca pana si americanii incep sa intoarca spatele mancarurilor care par foarte procesate. Asa ca au adoptat o strategie a “decorarii imperfecte”.
Angajatii de la Domino’s Pizza sunt instruiti sa nu se straduiasca prea tare pentru ca feliile de pizza sa arate simetric, preferandu-se ca acestea sa arate cat mai rustic si mai natural, scrie Huffington Post.
La McDonald’s, albusurile de ou folosite pentru sandwich-ul de la micul dejun (Egg White Delight McMuffin) au o forma mai neregulata, renuntandu-se la tiparul original, care era rotund.
Integral pe incont.ro
Foto: fanpop.com Tag-uri: fast-food, mancare, design