Eşti un carnivor convins? Prepară aceste rulouri de pui cu ciuperci şi verdeaţă. Ca să iasă mai suculente, înlocuieşte pieptul fad de pui cu pulpe dezosate.
Ingrediente: 9 pulpe dezosate de pui, 9 feliuţe potrivit de groase de kaizer, 2 legături ceapă verde, 5 căţei de usturoi, 400 g ciuperci pleurotus, 1 legătură pătrunjel, 1 morcov mare, 4 linguri sos de soia, 350 ml vin alb, 100 ml apă, ulei, salată verde pentru decor, sare, piper
Mod de preparare
Speli pulpele de pui dezosate şi le usuci bine pe prosoape absorbante de bucătărie. Le netezeşti de câteva ori cu ciocanul de şniţele, condimentezi cu sare şi piper şi le laşi pe
o farfurie.
Cureţi, speli şi toci mărunt ceapa verde, usturoiul, ciupercile şi pătrunjelul. Cureţi morcovul şi-l dai pe răzătoarea mare. Căleşti ingredientele în ulei şi adaugi sosul de soia, sarea şi piperul, după gust (să ai grijă, sosul de soia e sărat!).
Află reţeta completă de rulouri de pui cu ciuperci şi verdeaţă, pe clickpoftabuna.ro