Primarul Francisc Boldea: “Invităm cele două echipe la şedinţa consiliului municipal din 27 iunie, pentru a prezenta viziunea lor asupra viitorului Lugojului".
„Cum va arăta Lugojul în anul 2050?” a fost întrebarea pusă elevilor din mai multe licee din Lugoj, în cadrul proiectului de învăţare experimentală “Viitorul, în mâinile mele!”, pe care Clubul Rotary Club Lugoj îl susţine împreună cu Honeywell Life Safety şi Corporate Dynamics, în parteneriat cu liceele şi Primăria Lugoj.
Scopul a fost realizarea machetei Lugojului anului 2050, folosind exclusiv materiale reciclabile rezultate din procesul de producţie – ambalaje de carton, burete, role, cupole de plastic, benzi transparente de plexiglas, hârtie colorată etc. Machetele au fost realizate contratimp, în data de 13 iunie, iar la ora 17.00, acestea au fost prezentate primarului Francisc Boldea şi membrilor Clubului Rotary: În viziunea elevilor, Lugojul anului 2050 va dispune de şcoli mai bune, un spital performant, un aeroport, mall, parcuri cu piscină şi chiar de un cinematograf de înaltă clasă. În centru va rămâne tot biserica cu două turnuri, care se speră să fie gata până în 2050. „Cele două machete realizate vor fi expuse la sala de consiliu a primăriei. Mai mult, cu acest prilej, invit reprezentanţii celor două echipe la şedinţa consiliului municipal din 27 iunie, pentru a prezenta viziunea lor asupra viitorului Lugojului", a menţionat Francisc Boldea, primarul Lugojului.
Primarul Francisc Boldea: “Invităm cele două echipe la şedinţa consiliului municipal din 27 iunie, pentru a prezenta viziunea lor asupra viitorului Lugojului".
„Cum va arăta Lugojul în anul 2050?” a fost întrebarea pusă elevilor din mai multe licee din Lugoj, în cadrul proiectului de învăţare experimentală “Viitorul, în mâinile mele!”, pe care Clubul Rotary Club Lugoj îl susţine împreună cu Honeywell