Colaborarea dintre Spitalul Judeţean şi Salonul Marem şi-a arătat roadele. Conform unui sondaj realizat de o firmă din Bucureşti, pacienţii chestionaţi au răspuns că sunt foarte mulţumiţi de mâncarea oferită. Era şi greu să nu fie aşa, având în vedere condiţiile în care se servea mâncarea, până acum patru ani, înainte de semnarea contractului cu Marem, şi ceea ce se întâmplă în momentul de faţă, când bolnavii primesc micul dejun, prânzul şi cina ambalate în caserole individuale, de unică folosinţă. De asemenea, transportul de la bucătărie până la secţiile spitalului se face conform standardelor europene, în cutii termoizolante, cu maşina frigorifică. „Avem aproximativ 20 de angajaţi, din care şase bucătari, care se ocupă zilnic de meniurile gândite de nutriţioniştii Spitalului Clinic Judeţean de urgenţă Arad. Aceste meniuri sunt stabilite pe două săptămîni, salonul nostru furnizând şapte diete, pentru pacienţi cu diverse boli. Mâncarea este porţionată, ambalată în caserole individuale, astfel încât pacienţii pot face ce vor cu ea, odată ce este plătită din contribuţii lor, o pot mânca, o pot păstra pentru mai târziu, o pot da altcuiva, dacă doresc acest lucru. Din câte ştiu, Spitalul Judeţean Arad este printre puţinele unităţi din ţară unde mâncarea bolnavilor este ambalată individual în bucătărie De un an şi jumă- tate, de când spitalul a fost preluat de Consiliul Judeţean, am observat că se află pe un drum bun.”, a declarat Tabita Alexa, administratorul Salonului Marem. Trebuie spus însă că unul dintre secretele care au stat la baza rezultatelor obţinute a fost buna colaborare cu autorităţile locale şi conducerea Spitalului Judeţean. „Vrem să mulţumim pe această cale conducerii spitalului, Consiliului Judeţean, pentru buna colaborare şi pacienţilor, pentru că au apreciat efor- turile noastre. Şi pe viitor vom încerca să ne respectăm blazonul şi chiar să îmbu