Festivalul Tradiţional de Gastronomie se va desfăşura la Bran, pe platoul „Inima Reginei“, în imediata apropiere a Castelului, în perioada 21-24 iunie, organizat de primăria localităţii şi Kronifish Braşov, în parteneriat cu Castelul Bran, se precizează într-un comunicat de presă.
De la tradiţionala brânză în coajă de brad şi multe alte sortimente de brânză specifice zonei Bran până la tradiţionala pastramă de oaie, bulz, berbecuţ la proţap şi alte bucate tradiţionale din zona Bran-Moieciu, toate vor putea fi degustate de cei prezenţi la manifestare.
Pentru desert, participanţii la festival sunt aşteptaţi la Muzeul Naţional Bran, Secţia Etnografie, lângă intrarea la Castelul Bran, unde se va desfăşura târgul de dulciuri intitulat „Manifestarea dulciurilor“, organizat de No Limit Events şi Asociaţia Bright Future.
Tot aici, cei care doresc să achiziţioneze un suvenir o pot face de la Târgul Meşteşugarilor, la care participă meşteri populari din toată ţara. Atmosfera va fi întregită de spectacole folclorice, de solişti şi ansambluri de dansuri populare.
Festivalul Tradiţional de Gastronomie se va desfăşura la Bran, pe platoul „Inima Reginei“, în imediata apropiere a Castelului, în perioada 21-24 iunie, organizat de primăria localităţii şi Kronifish Braşov, în parteneriat cu Castelul Bran, se precizează într-un comunicat de presă.
De la tradiţionala brânză în coajă de brad şi multe alte sortimente de brânză specifice zonei Bran până la tradiţionala pastramă de oaie, bulz, berbecuţ la proţap şi alte bucate tradiţionale din zona Bran-Moieciu, toate vor putea fi degustate de cei prezenţi la manifestare.
Pentru desert, participanţii la festival sunt aşteptaţi la Muzeul Naţional Bran, Secţia Etnografie, lângă intrarea la Castelul Bran, unde se va desfăşura târgul de dulciuri intitulat „Manifestarea dulciurilor“, organizat de No Limit