Mâncărurile italiene ne îmbie mereu cu aroma şi cu gustul lor. De aceasta dată, vă prezentăm friptura de pui în stil toscan, cu bere brună, lămâie şi ceapă dulceagă coaptă la cuptor.
Ingrediente: 1-2 ardei iuţi roşii sau verzi mici, 4 piepţi de pui fără os, 2-3 lămâi potrivite, 1 ardei capia roşu, 3 cepe albe potrivite, zeama de la o lămâie, 2 legături usturoi verde, 1 legătură ceapă verde, 1 legătură pătrunjel, 100 ml bere brună, 200 ml apă, ulei, sare, piper
Mod de preparare
Speli piepţii de pui, îi scurgi bine de apă şi crestezi fiecare bucată în trei.
Cureţi şi speli ceapa albă şi ceapa verde, pătrunjelul, usturoiul verde, ardeii iuţi şi ardeiul capia.
Speli lămâile şi le tai feliuţe subţiri. Toci mărunt ceapa şi usturoiul verde, pătrunjelul şi ardeii iuţi.
Citeşte reţeta de friptură în stil toscan, pe clickpoftabuna.ro