Acibadem Fulya este unul dintre cele şase spitale pe care grupul turc Acibadem le operează în Istanbul (care în total ale 16 spitale şI opt policlinici de mari dimensiuni) şi unde anul ajung 30-40 de români pentru probleme de recuperare şi medicină sportivă. Construit în 2010, spitalul are 120 de paturi situate fiecare în saloane disticte (nu există niciun salon cu două paturi), iar singurul român care lucrează în acest spital este Elena Oden, cea care asigură traducerea pentru fiecare pacient român ce calcă la Acibadem Fulya. Elena Oden este unul dintre cei peste 600 de oameni care lucrează în cadrul spitalului, unde lunar se fac în medie 400 de operaţii.
Deşi este specializat pe probleme de medicină sportivă şi recuperare medicală, în cadrul Acibadem Fulya se realiză şi intervenţii din domeniul neurochirurgiei, chirurgiei generale, urologiei şi altele.
Construit pe 15 etaje, Acibadem Fulya este unul dintre cele aproximativ 40 de spitale din Istanbul din clasa A plus din Istanbu, aşa cum este încadrat de către Burcu Taner, care conduce spitalul.
Acibadem nu primeşte niciun fel de decontare de la stat, ceea ce înseamnă că veniturile grupul se formează din încasrăile cash ale pacienţilor sau din încasările de la firmele de asigurări (în cazul pacienţilor care au asigurări).
Acibadem Fulya este unul dintre cele şase spitale pe care grupul turc Acibadem le operează în Istanbul (care în total ale 16 spitale şI opt policlinici de mari dimensiuni) şi unde anul ajung 30-40 de români pentru probleme de recuperare şi medicină sportivă. Construit în 2010, spitalul are 120 de paturi situate fiecare în saloane disticte (nu există niciun salon cu două paturi), iar singurul român care lucrează în acest spital este Elena Oden, cea care asigură traducerea pentru fiecare pacient român ce calcă la Acibadem Fulya. Elena Oden este unul dintre cei pest