Se pare că pentru ea, faptul că respiră aer de Monaco favorizează apariţia ideilor năstruşnice cu iz de OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci). Celebra creaţă a televiziunii româneşti, Mihaela Rădulescu, manifestă aptitudini culinare ce duc la gândul că aceasta îşi pregăteşte vreo apariţie la unul din show-urile gastronomice de pe sticlă.
Unde-i timp liber mult, ideile-s pe măsură. Vrând să revoluţioneze arta culinară, Mihaela s-a aventurat cu spirit temerar spre construcţia unui fel de mâncare căruia i-a consacrat o întreagă dezbatere pe blogul ei. Probabil că dacă ar fi simţit mirosul creaţiei iubitei sale, Dani Oţil, jumătatea sa, ar fi lăsat pe loc orice şi ar fi luat primul avion spre Monaco.
"Decadenţa şi mărirea bulzului" ar putea fi un titlu dat lucrării de Master Chef pe care diva a lansat-o posterităţii, în numele femeilor care au timp şi de huzur, dar se aruncă avântat, în stilul gospodinei motivate, spre cratiţă, când nevoie o cere şi o impune. Fire înzestrată literar şi un gardian de vază al literelor, autoarea în devenire, ce scrie cărţi şi chiar le vinde - dovadă incontestabilă a talentului - arată că este multilateral dezvoltată şi când pune tocul în călimară şi apucă oala pentru mâncare.
"Schimbarea de coordonate te obligă la adaptare în toate privinţele, chiar şi în bucătărie. N-ai cum să n-ai doruri de arome şi gusturi pe care le-ai lăsat în urmă.
Bunăoară, ca multe femei care trebuie să pună o mâncare bună şi caldă pe masa familiei, am inventat o mâncare cu ce-am găsit prin frigider, pornind de la... dorul de bulz - o "nenorocire" românească, inventată probabil de o gospodină pricepută şi practică, în care se regăsesc aruncate peste o mămăliga ţeapănă, brânza proaspătă şi ouă prăjite, uneori şi jumări...", îşi începe expunerea Mihaela Rădulescu, fină cunoscătoare într-ale bulzului.
"Ei, bine, să faci piaţa la Mon