Compania de stat Tarom schimbă de la 1 iulie meniul oferit la bordul avioanelor sale, potrivit oficialilor companiei.
Pasagerii clasei Economic pe cursele interne Tarom, vor beneficia, în funcţie de oră şi destinaţie, de noul concept Deli bag cu sandwich şi desert. Pe zborurile domestice cu decolare la primele ore ale dimineţii de pe escale interne către Bucureşti vor fi oferite meniuri tip mic dejun - patiserie fina şi variată, precum si fructe confiate la clasa Business. Aceste rute sunt : Timişoara - Bucureşti, Iaşi - Bucureşti, Baia Mare - Bucureşti, Oradea - Bucureşti, Suceava - Bucureşti , Sibiu - Bucureşti, Cluj - Bucureşti, au transmis reprezentanţii de la biroul de presă al Tarom.
Serviciile de catering vor fi îmbunătăţite şi pe cursele externe la clasa Business, afirmă reprezentanţii Tarom. Meniurile pe bază de vită au fost înlocuite cu cele pe bază de somon, un peşte bogat în omega 3, vitamine, proteine şi minerale. Astfel meniul principal are la bază somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste. La acesta se adaugă o gamă variată de salate şi brânzeturi, potrivit Tarom. Deserturile meniului de la clasa Business vor consta în tartă de fructe, chec, mousse sau prajitură de branză.
La clasa Economic, pe cursele mai lungi de două ore, meniurile au la bază preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez iar ca desert, platoul conţine o brioşă, ciocolată sau fructe. Pentru clasa Economic, pe cursele externe, cu durata de zbor de până la două ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich şi desert. O altă noutate constă în introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economic.
Tarom, prima compania la care a fost adus management privat, are zboruri in 42 destinatii din care 9 sunt interne. În prezent, în companie sunt tensiuni, după ce mandatul belgianului Christian