Toate echipele, indiferent de ramura sportivă pe care o practică, ca să participe într-o competiţie oficială trebuie să fie deţinătoarele unui teren de joc pentru sportul respectiv.
In fotbal se mai practică şi folosirea altui teren, dacă clubul respectiv nu deţine unul de nivelul categoriei valorice în care evoluează echipa respectivă.
La nivelul diviziei C, am văzut în decursul anilor baze sportive omologate de comisiile F.R.F. sub cerinţele obligatorii regulamentare.
Făcând o paralelă între bazele sportive din Liga a 3-a actuală şi cele din Liga a 4-a dâmboviţeană, putem afirma, fără să greşim, că marea majoritate a bazelor sportive ale Ligii a 4-a din DÂMBOVIŢA pot fi omologate pentru Liga a 3-a.
F.C. ANINOASA (tunel de protecţie), FLACĂRA MORENI, dacă revine la vestiarul de sub tribuna I. BRADUL MOROENI încă nu are noua bază sportivă gata de folosire, dar, în viitorul apropiat,
preşedintele DIACONESCU
CĂTĂLIN depune eforturi susţinute pe lângă firma constructoare pentru finalizarea lucrărilor.
La ATLETIC FIENI
există cel mai bun gazon din toată zona MUNTENIA, iar faptul că aici s-au disputat jocuri de Liga a 2-a spune totul. PETROLUL TÂRGOVIŞTE este clubul care a evoluat ani mulţi în divizia C, iar acum, cu puţină “cosmetizare”, poate fi omologat pentru Liga a 3-a. COMERŢUL BRE-ZOAELE. Promovată de un an, a făcut eforturi deosebite să-şi amenajeze baza sportivă la pretenţiile Ligii a 4-a. S-a construit o tribună pentru 300 de locuri, s-a montat gard împrejmuitor, iar acum sunt în stadiul avansat de finalizare cabinele de la SALA DE SPORT, care vor fi comune.
RECOLTA GURA
ŞUŢII. Ştim cu toţii că terenul (gazonul) nu era de nivelul Ligii a 4-a, dar în această perioadă primarul TITEL DINU a deschis un adevărat şantier pe terenul de fotbal, aducându-i modificările necesare până la toamnă.
VOINŢA PIETR