Potrivit medicului biochimist Ernest Krebs, cancerul este o boală cauzată de o deficienţă nutriţională, nu de o bacterie, de un virus sau de o toxină misterioasă, şi anume vitamina B17 sau amigdalină, uneori cunoscută şi sub numele de laetrile. De aceea, pentru prevenţia cancerului, el propune, conform rezultatelor studiilor, ca fiecare persoană să consume zece sâmburi amari de caise zilnic. Tot în sâmburele de caisă se mai găsesc proteine, acizi graşi (acid oleic şi linoleic), vitaminele A, C, precum şi magneziu şi fier. De asemenea, acesta conţine fosfor, care îl face un foarte bun tonic pentru memorie.
Potrivit medicului biochimist Ernest Krebs, cancerul este o boală cauzată de o deficienţă nutriţională, nu de o bacterie, de un virus sau de o toxină misterioasă, şi anume vitamina B17 sau amigdalină, uneori cunoscută şi sub numele de laetrile. De aceea, pentru prevenţia cancerului, el propune, conform rezultatelor studiilor, ca fiecare persoană să consume zece sâmburi amari de caise zilnic. Tot în sâmburele de caisă se mai găsesc proteine, acizi graşi (acid oleic şi linoleic), vitaminele A, C, precum şi magneziu şi fier. De asemenea, acesta conţine fosfor, care îl face un foarte bun tonic pentru memorie.