Fiecare client al restaurantului Red Angus Steak House din centrul vechi al Capitalei lasă în medie pentru o masă 100-110 lei (20-25 de euro), sumă ce a rămas relativ constantă în ultimii ani, într-o perioadă în care numărul de clienţi a crescut până la 90-100 de persoane pe zi, spune Dragoş Panait (foto), unul dintre acţionarii unităţii.
Nu toţi aceşti clienţi aleg însă să şi mănânce, unii venind doar pentru un pahar de vin şi pentru socializare.
„Unii clienţi vin doar să bea ceva şi în concluzie plătesc mai puţin. Există persoane care ar spune că ele nu sunt un lucru bun pentru business însă noi credem contrariul pentru că în primul rând vin şi în al doilea promovează localul mai departe“, spune Dragoş Panait (27 de ani), administratorul şi unul dintre acţionarii restaurantului.
Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2013
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
Fiecare client al restaurantului Red Angus Steak House din centrul vechi al Capitalei lasă în medie pentru o masă 100-110 lei (20-25 de euro), sumă ce a rămas relativ constantă în ultimii ani, într-o perioadă în care numărul de clienţi a crescut până la 90-100 de pe