de Andra MARINESCU
30 iunie 2013 23:25
11 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE: trei ouă, trei linguri de smântână, 750 grame de spanac proaspăt sau 400 grame de spanac congelat, 50 grame parmezan, două ouă, 1,5 litri sos bechamel, unt, sare, piper.
MOD DE PREPARARE: Spălaţi bine frunzele de spanac în apă rece, după care le puneţi la fiert zece minute, cu sare. Tăiaţi în fâşii subţiri şi pregătiţi sosul bechamel cu unt şi două gălbenuşuri, pe care le amestecaţi într-un vas separat. Încălziţi cuptorul şi daţi tava cu unt. Puneţi spanacul şi sosul şi lăsaţi aproximativ 20 de minute, după care scoateţi din cuptor şi aşteptaţi încă zece minute. Presăraţi parmezan şi adăugaţi smântână.
POFTĂ BUNĂ!. de Andra MARINESCU
30 iunie 2013 23:25
11 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE: trei ouă, trei linguri de smântână, 750 grame de spanac proaspăt sau 400 grame de spanac congelat, 50 grame parmezan, două ouă, 1,5 litri sos bechamel, unt, sare, piper.
MOD DE PREPARARE: Spălaţi bine frunzele de spanac în apă rece, după care le puneţi la fiert zece minute, cu sare. Tăiaţi în fâşii subţiri şi pregătiţi sosul bechamel cu unt şi două gălbenuşuri, pe care le amestecaţi într-un vas separat. Încălziţi cuptorul şi daţi tava cu unt. Puneţi spanacul şi sosul şi lăsaţi aproximativ 20 de minute, după care scoateţi din cuptor şi aşteptaţi încă zece minute. Presăraţi parmezan şi adăugaţi smântână.
POFTĂ BUNĂ!.