Red Angus Steakhouse redeschide restaurantul din Centrul Istoric după o investiție de 280.000 de euro în rebranding și reamenajarea localului. Începând cu luna iunie, clienții restaurantului vor putea să deguste celebra friptură Red Angus și să se relaxeze pe ritmuri de blues, într-un ambient creativ, construit în jurul simbolurilor clasice americane.
„Noul concept Red Angus Steakhouse este rezultatul muncii întregii echipe din ultimii trei ani. Am pornit la drum în 2010 cu obiectivul de a servi un produs premium, de calitate superioară, și de a obișnui clientul cu specificul steakhouse. Am reușit să transformăm această misiune într-un succes și ne-am dat seama că este momentul să trecem la nivelul următor – să-i oferim clientului o experiență completă. Am păstrat produsul la aceeași calitate incontenstabilă, dar l-am combinat cu muzică blues live și un ambient autentic american”, a declarat Dragoș Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse .
Red Angus Steakhouse este unul dintre puținele restaurante cu specific steakhouse din București care păstrează un meniu dedicat produselor din carne de vită. Carnea preparată la Red Angus Steakhouse este importată din S.U.A și este certificată de către USDA (United States Department of Agriculture), cu calificativul Choice, al doilea cel mai ridicat nivel de calitate recunoscut pe plan internațional. Pe lângă carnea de vită din S.U.A., Red Angus Steakhouse importă și vită de calitate superioară din Uruguay și vițel de lapte din Olanda, de la furnizorul Casei Regale.
Noul design de interior este semnat de arhitectul Corvin Cristian și îmbină într-un mod creativ elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat perfect funcțional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean, cu materiale naturale, autentice, refolosite în noul spațiu pentru a reinterpreta atmosfer