Paradă de rochii de seară, smochinguri, delicatese culinare, şampanie fină şi multă bună dispoziţie. Aceasta a fost atmosfera la nunta Robertei Anastase, unde liderii PDL au dansat pe rupte…
ATENŢIE !
Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - www.ziarulring.ro
Vicepreşedinta PDL Roberta Anastase s-a căsătorit, duminică, cu omul de afaceri Victor Farcă. Petrecerea desfăşurată la Palatul Ştirbey, de la Buftea, a fost considerată drept una reuşită de invitaţii obişnuiţi cu fineţurile petrecerilor de cinci stele. Cel puţin din punct de vedere gastronomic, mireasa şi-a dorit o nuntă modernă şi a ţinut cont că printre cei 400 de invitaţi s-au aflat multe persoane care ţin la silueta lor. Aşa că din meniul de nuntă au lipsit sărmăluţele şi ciorba de potroace, invitaţii delectându-se, în schimb, cu antreuri sofisticate, două feluri de peşte, sorbeto, piept de curcan pe pat de pere flambate, dar şi de un barbeque cu trei feluri de carne. Vinul adus din Prahova, zona din care e originară Roberta Anastase, a făcut casă bună cu şampania franţuzască ce a curs valuri-valuri.
Dans a la Cluj
Şi cu această ocazie PDL a demonstrat că ştie să se distreze pe cinste. În competiţie directă la paşi de dans şi rezistenţă s-au aflat mireasa Anastase şi... primarul Clujului, Emil Boc. Până la sfârşitul nunţii n-a fost chip să se afle campionul, deşi Emil Boc a fost avantajat deoarece Aurel Tămaş, cel care a întreţinut atmosfera la nunta Robertei alături de Călin Geambaşu, e tot clujean.
Băsescu s-a temut de gura lumii
Nu doar la dans a avut însă concu