Iată un desert ce merită încercat. Aveţi nevoie de: 200 g margarină sau unt, patru linguri de apă, o linguriţă praf de copt, două linguri de zahăr, două căni cu făină albă, trei mandarine, un kiwi, o portocală şi două felii de grepfrut.
Mod de preparare: Se curăţă fructele, se taie bucăţele şi se scurg bine de zeamă. Între timp, frecaţi untul sau margarina cu zahărul, un praf de sare, adăugând praful de copt cu lămâia, apa şi făina. Frământaţi până compoziţia devine un aluat moale. Puneţi deoparte o bucată de aluat, iar coca rămasă întindeţi-o într-o tavă unsă cu ulei. Aşezaţi deasupra fructele. Aluatul păstrat amestecaţi-l cu făină până ce devine mai tare, apoi radeţi-l peste fructe. Tava se va da la cuptor, la foc potrivit, pentru 35 de minute. La sfârşit se va presăra zahăr pudră. Poftă bună! Iată un desert ce merită încercat. Aveţi nevoie de: 200 g margarină sau unt, patru linguri de apă, o linguriţă praf de copt, două linguri de zahăr, două căni cu făină albă, trei mandarine, un kiwi, o portocală şi două felii de grepfrut.
Mod de preparare: Se curăţă fructele, se taie bucăţele şi se scurg bine de zeamă. Între timp, frecaţi untul sau margarina cu zahărul, un praf de sare, adăugând praful de copt cu lămâia, apa şi făina. Frământaţi până compoziţia devine un aluat moale. Puneţi deoparte o bucată de aluat, iar coca rămasă întindeţi-o într-o tavă unsă cu ulei. Aşezaţi deasupra fructele. Aluatul păstrat amestecaţi-l cu făină până ce devine mai tare, apoi radeţi-l peste fructe. Tava se va da la cuptor, la foc potrivit, pentru 35 de minute. La sfârşit se va presăra zahăr pudră. Poftă bună!