Ziariştii, bloggerii şi toţi iubitorii de bere au fost invitaţi să deguste peste 130 de sortimente de bere belgiană în Clock’s Pub din Centrul Vechi, joi, 27 iunie.
Iubitorii de bere au fost introduşi în atmosfera belgiană de expertul Marian Pitur, care a vorbit despre tradiţia belgiană în arta berii, dar şi despre sortimentele existente la Clock’s Pub.
Florin Grozea a venit la eveniment împreună cu frumoasa lui soţie. Cei doi au petrecut luna de miere în Bruxelles şi au rămas impresionaţi de diversitatea aromelor berii belgiene. De asemenea, fraţii Parghel, care au locuit timp de 7 ani în Belgia, au împărtăşit câteva dintre cunoştinţele lor invitaţilor, vorbind puţin despre berile mănăstireşti.
Printre berile degustate s-a aflat şi Delirium Tremens, licoare care în 2011 a primit premiul pentru cea mai bună bere din lume, La Divine, care este învechită în butoaie de coniac, dar şi celebra belgian kriek- una dintre preferatele soţiei lui Florin Grozea. "Master chef-ul" Mehrzat a ales Mongozo, o bere cu aromă de cocos, al cărei pahar arată ca o nucă de cocos.
Evenimentul susţinut de ziarul "ring" este primul dintr-o serie dedicate berii, următorul fiind axat pe berea scoţiană.
Ziariştii, bloggerii şi toţi iubitorii de bere au fost invitaţi să deguste peste 130 de sortimente de bere belgiană în Clock’s Pub din Centrul Vechi, joi, 27 iunie.
Iubitorii de bere au fost introduşi în atmosfera belgiană de expertul Marian Pitur, care a vorbit despre tradiţia belgiană în arta berii, dar şi despre sortimentele existente la Clock’s Pub.
Florin Grozea a venit la eveniment împreună cu frumoasa lui soţie. Cei doi au petrecut luna de miere în Bruxelles şi au rămas impresionaţi de diversitatea aromelor berii belgiene. De asemenea, fraţii Parghel, care au locuit