Iată o reţetă care ne aduce aminte de zilele de vară şi de gustul mâncării de acasă. Este savuroasă, uşor de preparat şi foarte săţioasă! Ingrediente 8 ardei graşi, 500 g carne tocată (de preferat de pui sau de curcan), 60 g orez, 2 cepe, 1 legătură pătrunjel tocat, 1 conservă mică de roşii în bulion, 3 linguri de ulei boia, sare, piper, după gust Preparare
Tai un căpăcel ardeilor în partea superioară, la codiţă, şi îi cureţi de seminţe. Îi speli şi îi laşi să se scurgă.
Tai ceapa foarte mărunt şi o căleşti în tigaie cu ulei până se înmoaie (pentru 2-3 minute). Adaugi carnea tocată şi o laşi 5 minute până îşi schimbă culoarea. Pui orezul şi roşiile (păstrezi sucul roşiilor pentru mai târziu), potriveşti gustul de sare, boia şi piper. Le laşi două minute şi apoi iei vasul de pe foc şi presari pătrunjelul tocat. - See more at: http://clickpoftabuna.ro/retete-traditionale/reteta-traditionala-de-ardei-umpluti/index.html#sthash.gigGtna1.dpuf Ingrediente 8 ardei graşi, 500 g carne tocată (de preferat de pui sau de curcan), 60 g orez, 2 cepe, 1 legătură pătrunjel tocat, 1 conservă mică de roşii în bulion, 3 linguri de ulei boia, sare, piper, după gust Preparare
Tai un căpăcel ardeilor în partea superioară, la codiţă, şi îi cureţi de seminţe. Îi speli şi îi laşi să se scurgă.
Tai ceapa foarte mărunt şi o căleşti în tigaie cu ulei până se înmoaie (pentru 2-3 minute). Adaugi carnea tocată şi o laşi 5 minute până îşi schimbă culoarea. Pui orezul şi roşiile (păstrezi sucul roşiilor pentru mai târziu), potriveşti gustul de sare, boia şi piper. Le laşi două minute şi apoi iei vasul de pe foc şi presari pătrunjelul tocat. - See more at: http://clickpoftabuna.ro/retete-traditionale/reteta-traditionala-de-ardei-umpluti/index.html#sthash.gigGtna1.dpuf
Ingrediente
8 ardei graşi, 500 g carne tocată (de preferat de pui sau de curcan), 60 g orez, 2 ce