O salată de vară, pe cât de simplă, pe atât de perfectă. Reţeta originală include doar Mozzarella (de preferinţă din lapte de bivoliţă), roşii bine coapte, busuioc şi ulei de măsline.
Am mai întâlnit şi variante în care apar capere, măsline, usturoi, oregano. Totuşi simplitatea reţetei iniţiale merită încercată, măcar o dată. Conform tradiţiei italiene, salata Caprese se serveşte pe post de „antipasti” (adică înaintea felului principal – un antreu am zice noi ăştia mai franţuziţi).
Continuare …
O salată de vară, pe cât de simplă, pe atât de perfectă. Reţeta originală include doar Mozzarella (de preferinţă din lapte de bivoliţă), roşii bine coapte, busuioc şi ulei de măsline.
Am mai întâlnit şi variante în care apar capere, măsline, usturoi, oregano. Totuşi simplitatea reţetei iniţiale merită încercată, măcar o dată. Conform tradiţiei italiene, salata Caprese se serveşte pe post de „antipasti” (adică înaintea felului principal – un antreu am zice noi ăştia mai franţuziţi).
Continuare …