O fi şi şefa Nicoleta frumuşică, nu zic ba, dar faptul că personalul de la Cabana Căprişoara, le am în vedere pe bucătărese şi pe cei de la servire, îşi câştigă respectul şi încrederea clienţilor nu doar la cabană, ci şi cu ocazia feluritelor petreceri care au loc în Vulcan, ţine şi de modul de prezentare a bucatelor gătite.
S-a văzut acest lucru
de curând, la Nedeia Vulcăneană, când grătarul pe care sfârâiau micii, frigăruile, pulpele de pui şi alte delicatese din carne şi chioşcul care adăpostea dozatorul cu bere aveau clienţi tot timpul. Asta, pentru că, de nedeie, oferta a fost diversificată ca nicicând înainte - cum s-a putut vedea şi pe fotografiile care ocupau mai toată partea din faţă a chioşcului -, iar preţurile au fost alese, încât să le "bată" pe ale concurenţei.
O fi şi şefa Nicoleta frumuşică, nu zic ba, dar faptul că personalul de la Cabana Căprişoara, le am în vedere pe bucătărese şi pe cei de la servire, îşi câştigă respectul şi încrederea clienţilor nu doar la cabană, ci şi cu ocazia feluritelor petreceri care au loc în Vulcan, ţine şi de modul de prezentare a bucatelor gătite.
S-a văzut acest lucru
de curând, la Nedeia Vulcăneană, când grătarul pe care sfârâiau micii, frigăruile, pulpele de pui şi alte delicatese din carne şi chioşcul care adăpostea dozatorul cu bere aveau clienţi tot timpul. Asta, pentru că, de nedeie, oferta a fost diversificată ca nicicând înainte - cum s-a putut vedea şi pe fotografiile care ocupau mai toată partea din faţă a chioşcului -, iar preţurile au fost alese, încât să le "bată" pe ale concurenţei.