Asociația Roman 2000 a reușit să oțină toate avizele necesare pentru activitățile pe care le derulează în cele trei centre.
Asociația, condusă de Radu Vatavu, avea la dispoziție un an pentru obținerea avizelor necesare desfășurării activității sociale, dar a făcut acest demers înainte de data-limită. “Pentru obținerea avizelor, au fost făcute și unele remedieri la clădiri, pentru a corespunde cerințelor. Casa Copilului a fost acreditată încă de anul trecut. Aceste formalități ne sunt cerute de Agenția de Dezvoltare, autoritatea la care au fost depuse proiectele și a fost obținută finanțarea. Am fost verificați de Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Teritorial de Muncă și alte instituții”, a afirmat Radu Vatavu, coordonatorul Asociației Roman 2000.
Asociația a primit, anul acesta, de la bugetul local, suma de 1.100.000 de lei pentru funcționarea celor trei obiective: Casa Bunicilor, Casa Pâinii și Casa Copilului. Din acești bani, până la sfârșitul anului, trebuie asigurate salariile personalului, cheltuielile materiale și hrana pentru cei 19 bătrâni de la Casa Bunicilor, pentru cei 130 de beneficiari care primesc câte două mese calde pe zi de la Casa Pâinii și pentru cei 26 de copii care vin, înainte sau după orele de curs, la Casa Copilului. Cele trei centre au fost realizate cu finanțare nerambursabilă.
Asociația Roman 2000 a reușit să oțină toate avizele necesare pentru activitățile pe care le derulează în cele trei centre.
Asociația, condusă de Radu Vatavu, avea la dispoziție un an pentru obținerea avizelor necesare desfășurării activității sociale, dar a făcut acest demers înainte de data-limită. “Pentru obținerea avizelor, au fost făcute și unele remedieri la clădiri, pentru a corespunde cerințelor. Casa Copilului a fost acreditată încă de anul trecut. Aceste formalități ne sunt cerute de Agenția de Dezvoltare, autoritatea la car