Este una dintre elevele din judeţ care a reuşit să promovze liceul cu brio: în anul 2012 a obţinut media 10 la examenul de bacalaureat.
Este studentă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Ştiinţe Politice în Limba Engleză. Reprezintă facultatea în Senatul Universităţii din Bucureşti. Este voluntar în cadrul Asociaţiei Tineretul ONU din România, unde desfăşoară proiecte de factură academică, pe teme ce ţin de drepturile omului, dar şi de relaţii internaţionale, diplomaţie, societate.
Este implicată în viaţa politică, în segmentul tânăr, mai ales pe comunicare. Este bursier al Fundaţiei Friedrich-Ebert şi are ocazia de a învăţa despre politică într-un mediu deosebit. Face blogging, încercând să transmită mai departe lucrurile în care crede.
„Am fost admisă la facultate relativ uşor, dar greul a venit pe parcurs. Studiez un domeniu greoi, solicitant, dar extrem de interesant şi deschizător de minţi în acelaşi timp. Având ca reper ceea ce studiez în facultate, mi-am făcut o mulţime de planuri“, spune Adelina.
Pasionată de comunicare politică şi diplomaţie, Adelina îşi doreşte ca în viitorul apropiat să poată duce la îndeplinire toate proiectele în care s-a implicat, atât în mediul ONG-ist, cât şi pe plan politic.
„Simt că aşa am început cu adevărat cresc, iar alegerile pe care a trebuit să le fac vor duce undeva. Unde? Este greu de spus şi este şi mai greu să-mi conturez planuri pe un viitor îndepărtat. Spre orice m-aş îndrepta, fie că voi face diplomaţie, consultanţă, comunicare sau chiar politică „brută”, îmi doresc să ating vârful“.
Consideră că a fost un „perfomer“, iar Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea a fost mediul care i-a oferit tot ceea ce a avut nevoie şi chiar mai mult: calitate, competiţie, exemple de urmat. Liceul nu a ajutat-o să îşi îndepl