Diferenţele dintre ceea ce solicită angajatorii la recrutare şi pregătirea candidaţilor care ies de pe băncile facultăţii nu sunt atât de mari în sectorul medical, unde activitatea multor companii nu se poate învăţa în şcoală, a explicat Roxana Cîlţea, directorul de resurse umane al Sanofi România, companie farmaceutică ce are în prezent peste 700 de angajaţi în cele două arii de business (comercială şi industrială/de producţie).
„Cu siguranţă că Facultatea de Medicină nu pregăteşte absolvenţii pentru activitatea de reprezentant medical, dar în ceea ce priveşte cunoştinţele ştiinţifice medicale nu ne confruntăm cu dificultăţi la recrutare. Nu ne este greu să găsim oamenii potriviţi, dar cert este că ne ajută şi brandul companiei. Industria în care activăm este o lume mică şi cultura companiei, atmosfera de lucru, modul în care sunt trataţi oamenii transpar cu uşurinţă. Pe oameni nu îi poţi păcăli, iar dacă o faci este pe termen foarte scurt, curând se întoarce împotriva ta“, a spus Cîlţea.
Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 08.07.2013
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
Diferenţele dintre ceea ce solicită angajatorii la recrutare şi pregătirea candidaţilor care ies de pe băncile facultăţii nu sunt atât de mari în sec