Tehnologia merge din ce în ce mai departe. Fermierii germani primesc alerte prin SMS de la vacile lor, atunci când acestea sunt “agitate” şi apte pentru montă. Au dreptate activiştii anti-666, o să ajungă ăştia să ne pună cipuri la toţi şi să ne transforme în turmă. Vă daţi seama ce mugete o să fie în “lumea mondenă” din România?
S-a găsit Acarul Păun în scandalul autobuzelor pentru elevi, în persoana purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Acesta a fost demis şi pus la dispoziţia organelor de anchetă, la ordinul organului schengenist Stroe. Care a fost rugat să-i dea voie afară respectivului de o persoană importantă, nu spui cine. Ştiţi voi singuri, că de-aia v-aţi luat singuri bacul, spre deosebire de cititorii lor.
Preţul zahărului este în România cel mai mare din Europa de Est. Nimic surprinzător, gustul amar fiind şi el pe prima treaptă a podiumului. Nu trebuie să fim pesimişti, noi având multe lucruri care sunt cele mai mici din regiune. Cum ar fi nivelul de trai, cheful de muncă şi rezerva de hârtie igienică din Parlament. În ce priveşte ultima carenţă, se compensează totuşi cu prea-plinul hârtiei de xerox, atât în Parlament cât, mai ales, în doctoratele de la Guvern.
Trebuie să remarcăm creşterea considerabilă a simţului de răspundere cetăţenească în rândurile profesorilor români, care returnează elevilor daţi afară din examene şpaga încasată anterior. Este un bun exemplu de muncă, viaţă şi cinste primit de tinerii ţării de la dascălii lor. Şi o îmbunătăţire îmbucurătoare a calităţii mediului de afaceri; deşi unii ar zice că tocmai dispariţia ţepelor e cea care ţine România pe loc, în nostalgia ei după instrumentele didactice ale fostului diriginte Vlad.
Ce se mai fură în România? Ca de-un exemplu, banii de prin coşciugele trupurilor neînsufleţite ale cadavrelor celor decedaţi, ca să cităm un clasic în viaţă şi în funcţie. Cinci