INSTANŢĂ. Cu o uşoară întârziere, dar în termen, Parchetul Înaltei Curţi ne-a informat, ieri, că a făcut apel împotriva soluţiei date de Tribunalul Argeş în dosarul "Cioacă-Elodia".
Practic, în acest moment, toate părţile din dosarul "Cioacă – Elodia", respectiv acuzarea, apărarea şi reprezentanţii presupusei victime, figurează ca apelante împotriva sentinţei de 22 de ani primite de ex-poliţistul Cristian Cioacă. În afară de aceste demersuri oarecum aşteptate, tot pe rolul Curţii de Apel Piteşti se află şi solicitarea formulată de Cioacă, prin avocata sa, Maria Vasii, pentru punerea în libertate de îndată, până la rămânerea definitivă a cauzei. Motivul? Depăşirea termenului rezonabil de judecată în stare de arest. Cum această cauză ar putea să se judece cu celeritate înaintea apelului, este posibil ca, în curând, să aflăm pe ce s-a bazat judecătorul de caz atunci când a luat decizia să-l condamne pe Cioacă pentru omor şi profanare de morminte... fără cadavru.
INSTANŢĂ. Cu o uşoară întârziere, dar în termen, Parchetul Înaltei Curţi ne-a informat, ieri, că a făcut apel împotriva soluţiei date de Tribunalul Argeş în dosarul "Cioacă-Elodia".
Practic, în acest moment, toate părţile din dosarul "Cioacă – Elodia", respectiv acuzarea, apărarea şi reprezentanţii presupusei victime, figurează ca apelante împotriva sentinţei de 22 de ani primite de ex-poliţistul Cristian Cioacă. În afară de aceste demersuri oarecum aşteptate, tot pe rolul Curţii de Apel Piteşti se află şi solicitarea formulată de Cioacă, prin avocata sa, Maria Vasii, pentru punerea în libertate de îndată, până la rămânerea definitivă a cauzei. Motivul? Depăşirea termenului rezonabil de judecată în stare de arest. Cum această cauză ar putea să se judece cu celeritate înaintea apelului, este posibil ca, în curând, să aflăm pe ce s-a bazat judecătorul de caz at