După ce anul trecut doi dintre finaliştii MASTERCHEF, Bogdan Alexandrescu şi Alex Petricean şi-au făcut ucenicia în bucătăria lui chef Florin Dumitrescu, acum a venit rândul altor trei concurenţi ai celui de-al doilea sezon MASTERCHEF să lucreze cot la cot cu juratul de la Pro Tv.
Mihai Toader, cel care s-a clasat al treilea în sezonul doi MASTERCHEF, Ionuţ Iancu, dar şi Răzvan Oana au început deja să lucreze în restaurante al căror meniu este semnat de Florin Dumitrescu.
“Răzvan Constantin Oana, baiatul cu ciulinii de mare din preselecţiile de anul acesta, lucrează în Galaţi într-o bucătărie care îmi poartă semnătura, cu două locaţii - pub-ul Union Jack şi restaurantul Flow. În Bucureşti în schimb, Mihai Toader şi Ionuţ Iancu sunt angajaţi la restaurantul Goccia, unde deja îşi petrec aproape tot timpul”, spune Florin.
Juratul de la MASTERCHEF povesteşte că după ce a făcut aceste alegeri, spera ca fiecare dintre aceştia să înveţe cât mai mult în bucătărie, astfel încât să poată ajunge să semneze singuri un meniu sau să conducă o bucătărie profesionistă. „Răzvan s-a nimerit să fie în Galaţi în perioada în care am început colaborarea cu cei de acolo. Aveam nevoie de cineva pasionat în bucătărie, de cineva care să fie permanent interesat să se perfecţioneze şi care să îi impulsioneze şi pe ceilalţi. Despre Mihai Toader ştiam că este un tip mai agitat şi nerăbdător, genul meu de bucătar de tigăi sau grătar. Evoluţia lui din concurs oricum m-a surprins plăcut şi era singurul concurent dintre finalişti pe care aş fi putut să îl angajez, Alex Hora fiind din Oradea, iar Aida trăind în Italia. El era singurul concurent din finală disponibil să trăiască în Bucureşti, aşa că a fost prima opţiune pentru post. Mihai este genul de bucătar rapid, atent la detalii şi care este capabil să tragă de tigăi. Ionuţ Iancu a intrat în atenţia mea din mome