Porţiunea de drum modernizată face parte dintr-un proiect de asfaltare a 6,7 kilometri de drum comunal.
Primul an de mandat al primarului comunei Dulceşti, PSD-istul Mihai Michiu, nu a fost pe măsura aşteptărilor sale. “Nu am reuşit să rezolvăm într-un an decât probleme minore, care nu au presupus alocarea de fonduri. Personal, nu mă aşteptam să întâmpin atât de multe greutăţi în implementarea unor proiecte esenţiale pentru comună. În condiţiile în care planificarea financiară a sumelor pentru proiecte nu este respectată, finalizarea lor rămâne o necunoscută. Locuitorii nu înţeleg că sunt lucruri care nu depind de primar. Deputaţii şi senatorii ne-au promis multe în campania electorală. În schimb, când avem mai mare nevoie de ei, nu sunt de găsit, ne spun să aşteptăm şi să nu ne pierdem speranţa”, a spus Mihai Michiu, primarul comunei Dulceşti, aflat la primul său mandat.
Un proiect la care finanţarea vine greu este cel de asfaltare a 6,7 kilometri de drum comunal în satele Dulceşti, Roşiori şi Corhana. “Până la acest moment, am reuşit asfaltarea unui kilometru de drum, din cei 6,7 kilometri, cât prevede proiectul. Pentru continuarea acestui proiect, în valoare totală de 6.4000.000 de lei, am primit, în acest an, doar 100.000 de lei. Dacă vom primi şi o rectificare bugetară, până la toamnă sperăm să reuşim asfaltarea a încă un kilometru de drum”, a precizat primarul comunei Dulceşti.
În acest an, erau prevăzute să înceapă lucrările de execuţie la parcul eolian din satul Cârlig. Investiţia este realizată de o societate austriacă specializată în construcţia de parcuri eoliene. “Investitorul ne-a anunţat că amână lucrările de execuţie, ca urmare a reducerii valorii certificatelor verzi, adică a subvenţiei pe care o primesc de la stat pentru energia verde. Ca urmare, societatea este nevoită să aloce fonduri mai mari pentru realizarea investiţiei”, a e