După încheierea show-ului de la Pro Tv, concurenţii MASTERCHEF au continuat să se întâlnească, dar şi să gătească împreună. După ce în timpul concursului au făcut echipă de câteva ori, Vlad Mureşan, Mihai Toader, Alex Hora şi Victor Nemes şi-au unit forţele şi pentru evenimente private, la care pun în practică tot ce au învăţat la MASTERCHEF.
Aşa se face că de curând cei patru foşti concurenţi de la MASTERCHEF au gătit pentru nu mai puţin de 400 de persoane un meniu inspirat de preparate gătite de ei la MASTERCHEF şi care a fost pe placul tuturor.
“A fost un eveniment organizat de buna mea prietena Geta Ungurean pentru o firmă din România, care a dorit să facă ceva deosebit pentru angajaţii săi”, spune Vlad.
“Aşa am ajuns să gătim pentru 400 de persoane, iar feedback-ul a fost pozitiv. Am reuşit să facem ceva bun împreună, ca o echipă adevărată”, îl completeaza Alex.
Cei patru concurenţi de la MASTERCHEF au muncit timp de trei zile pentru a pune la punct meniul pentru eveniment, meniu în care au ţinut să includă şi preparate pe care le-au gătit în timpul concursului. “A fost o provocare pentru toţi patru. Prepregătirile au durat trei zile, iar apoi am gătit o zi întreagă. Am pregătit un bufet de salate, unde Victor şi-a pus amprenta cu salate raw”, povesteşte Vlad Mureşan. Meniul a fost completat cu salată de vinete turcească, „învăţată în platoul MASTERCHEF când au fost invitaţi cei trei bucătari asiatici”. „Mihai a venit cu ideea de a marina aripioarele de pui cu rom în stil Jamaican, iar Tinu a preparat cârnăciorii celebri de la Susai, cei cu scorţişoara, şi bograciul lui”, a mai spus Vlad.
Reacţiile celor care au gustat au fost pe măsură. „Cârnaţii cu scorţişoară care s-au născut în timpul probei de la munte au fost foarte apreciaţi şi asta e deja un semn bun. Să vezi reacţiile pozitive ale celor care îţi gustă prep