Ion Viorel va câştiga, odată cu revenirea pe banca Gloriei, un salariu lunar de două ori mai mic decât obţinea într-o lună de la divizionara CS Otopeni, şi de trei ori mai mic decât oferta pe care a refuzat-o din partea ieşenilor de la CSMS. Ion Viorel a declarat că s-a hotărât să revină la Buzău pentru a ajuta echipa care l-a dat fotbalului mare în situaţia dificilă pe care gruparea din Crâng o traversează de câţiva ani:
„Când spun Gloria Buzău nu mă gândesc la bani, dar totodată nu pot să uit că am şi eu o familie de întreţinut şi totodată un nume în fotbal pe care l-am clădit prin sudoare, muncă şi ambiţia de a fi întotdeauna printre cei mai buni. Gloria Buzău este un nume în fotbalul românesc şi noi, cei care datorită acestui club am păşit în fotbalul de performanţă, trebuie să ne dăm mâna şi să readucem echipa acolo unde îi este locul, să menţinem demnitatea şi orgoliul suporterilor prin rezultate şi jocuri cel puţin demne de istoria sa. Sper ca în noul sezon aceste lucru să se îndeplinească, să revină din nou buzoienii pe stadion, să le redăm bucuria fotbalului, chiar dacă va fi o stagiune infernală, în care doar cei puternici vor rezista”. Ca o comparaţie, salariul mediu al unui jucător de fotbal din jumătatea superioară a ierarhiei ligii secunde este de 1.500 – 2.000 de euro. Potrivit unor surse, salariul fostului tehnician Mihai Ciobanu la Gloria Buzău a fost de 1.200 de euro, în timp ce sezonul trecut cea mai mare leafă în Crâng nu depăşea 600 de euro.
Ion Viorel va câştiga, odată cu revenirea pe banca Gloriei, un salariu lunar de două ori mai mic decât obţinea într-o lună de la divizionara CS Otopeni, şi de trei ori mai mic decât oferta pe care a refuzat-o din partea ieşenilor de la CSMS. Ion Viorel a declarat că s-a hotărât să revină la Buzău pentru a ajuta echipa care l-a dat fotbalului mare în situaţia dificilă pe care gruparea din Crâ