Consumaţi frecvent, într-o cantitate moderată şi în cure de câteva zile, sâmburii de caisa pot face adevărate minuni asupra sănătăţii tale. Asta pentru că ei conţin proteine, acizi graşi, dar şi vitamine (A,C, B) şi minerale, precum fierul sau magneziul. Poate nu ştiai, însă sâmburii de caisa fac minuni asupra bolnavilor de cancer. Iată ce beneficii au aceşti sâmburi de fructe:
Sâmburii de caisa conţin din belşug Vitamina B17, cunoscută şi sub denumirea de “amigdalina”. La rândul său, amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. În cazul cancerului de sân şi al celui de plămâni, curele de sâmburi de caise sunt recomandată pe perioade de până la o lună, cu pauză de două săptămâni între ele. Pentru cancerul de colon se recomandă, în special, consumul caiselor proaspete, acestea conţin pectina o fibră alimentară solubilă. Atenţie însă la cantitatea de sâmburi pe care o introduci în dieta. Aceştia conţin mici cantităţi de cianură, de aceea se recomandă pauze între cure, dar şi un consum zilnic moderat.
Consumaţi frecvent, într-o cantitate moderată şi în cure de câteva zile, sâmburii de caisa pot face adevărate minuni asupra sănătăţii tale. Asta pentru că ei conţin proteine, acizi graşi, dar şi vitamine (A,C, B) şi minerale, precum fierul sau magneziul. Poate nu ştiai, însă sâmburii de caisa fac minuni asupra bolnavilor de cancer. Iată ce beneficii au aceşti sâmburi de fructe:
Sâmburii de caisa conţin din belşug Vitamina B17, cunoscută şi sub denumirea de “amigdalina”. La rândul său, amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. În cazul cancerului de sân şi al celui de plămâni, curele de sâmburi de caise sunt recomandată pe perioade de până la o lună, cu pau