Vara este anotimpul potrivit pentru eliminarea kilogramelor în plus, deoarece în această perioadă organismul nu mai are nevoie de multe calorii
O dietă potrivită pentru zilele călduroase este una care exclude carnea şi produsele lactate cu procent mare de grăsimi. Dieta de vară se bazează în special pe consumul de legume şi fructe proaspete şi te ajută să dai jos între 3 şi 5 kilograme.
Dieta de două săptămâni
Luni
Micul dejun - o ceaşcă de cafea saau de ceai fără zahăr
Gustare - un pahar de suc de portocale
Prânz - două ouă, o roşie şi o porţie de conopidă fiartă
Gustare - un măr
Cină - 150 grame de carne de vită la grătar şi o salată verde cu ulei de măsline şi suc de lămâie
Marţi
Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau ceai fără zahăr şi un biscuit
Gustare - un pahar de iaurt degresat
Prânz - un bol cu supă de varză şi un măr
Gustare - o felie de brânză fără grăsime
Cină - un iaurt şi o salată de morcovi raşi
Miercuri
Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai fără zahăr şi o feile de pâine integrală cu unt
Gustare - o felie de pepene roşu
Prânz - 150 grame peşte la grătar cu salată de varză cu puţin ulei de măsline şi suc de lămâie
Gustare - un pahar cu suc proaspăt de mere
Cină - un iaurt amestecat cu salată de ţelină rasă şi conopidă fiartă
Joi
Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai fără zahăr
Gustare - un pahar de suc proaspăt de portocale
Prânz - o felie de caşcaval, un ou fiert, două roşii şi un castravete
Gustare - un pahar de iaurt natural degresat sau de lapte bătut
Cină - 100 grame caş degresat şi o salată de morcovi raşi
Vineri
Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai fără zahăr şi un biscuit
Gustare - o porţie de salată de fructe de sezon
Prânz - o porţie de supă d