Cătălin Scărlătescu, juratul din show-ul "MasterChef" de la Pro TV, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia, informează televiziunea.
Un împătimit al vacanţelor petrecute pe mare, Cătălin Scărlătescu şi-a încărcat bateriile vara aceasta colindând insulele greceşti la bordul unui vas. Deşi vacanţa plănuită din timp a început cu stângul, pentru că juratul de la "MasterChef" a pierdut avionul către destinaţia mult visată, în cele din urmă călătoria pe mare s-a dovedit a fi expediţia perfectă pentru chef Scărlătescu.
"Am pierdut avionul, însă am reuşit să plec cu următoarea cursă, în aceeaşi zi. Am zburat către Turcia, în Bodrum, de unde am luat o barcă împreună cu prietenii mei şi am pornit către Insulele Dodecaneze", spune acesta.
Cel mai inedit moment al vacanţei a fost popasul pe o insulă nelocuită, unde juratul "MasterChef" şi-a pus în practică talentele culinare şi i-a răsfăţat pe toţi cu peşte la grătar. "Avantajul unei vacanţe la bordul vasului este că te poţi opri oriunde pofteşti. Asta am făcut şi noi şi la un moment dat am poposit pe o insulă nepopulată. Am făcut un foc de tabără pe malul mării şi am gătit peşte. Tot acolo ne-am relaxat făcând snorkeling", povesteşte Cătălin Scărlătescu.
În Rhodos, chef Scărlătescu spune că a mâncat cea mai bună mâncare din toată vacanţa de două săptămâni petrecută în Grecia. "Am găsit acolo un local care m-a dat pe spate. În prima zi am stat de la două după-amiaza până la miezul nopţii acolo. Nu-mi venea să mai plec. La restaurantul La Barka am mâncat ceva fabulous, Kostas Rallis e artistul din bucătărie! Am mâncat o specialitate pe bază de scoici, apoi vinete făcute la cuptor, peşte foarte gustos, preparate cu mult usturoi… usturoiul lor este incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, însă m-a cucerit", spune juratul de la Pro TV.
În Patmos, pe urmele